You are here:

WDS 7S prémium műanyag bejárati ajtó V21 INOX panellal 15

Ft

Product code: TPWDS7SV21INOX15

Ft

-TÓL

A termék ára változhat a megrendelő végső igényeinek megfelelően !

A WDS prémium műanyag bejárati ajtó, mely biztosítja otthonának kényelmét és biztonságát
A WDS prémium műanyag bejárati ajtók kiváló választás, amennyiben egy igazán minőségi és egyben páratlan megjelenésű ajtót szeretne otthona számára, ezért:
– Megerősített szerkezettel rendelkeznek.
– Huzat elleni extra védelem biztosítása.
– Extra meleg küszöb.
– Kedvező ár.
– Magas minőség

Leírás

15 különböző rendszer
Az ajtószárnyak 70 mm vagy 60 mm beépítési mélységgel rendelkeznek, belső vagy külső nyitással, így ennek megfelelően kínálatunkban minden felmerülő igényre megoldást tudunk biztosítani.

Huzat elleni extra védelem
A keret és a küszöb csatlakozási zónája különös figyelmet igényel a tervezés során. A küszöb alóli fújást- és huzat elleni védelem érdekében a WDS ajtók speciális Windstop elemmel vannak felszerelve.
– A szélfogó az ajtókeret és a szárny találkozási helyére van felszerelve mindkét oldalon, növeli a szerkezet hő- és hangszigetelését. Az ajtókeret küszöbmentesítésével párosítva kiküszöböljük az ajtólap alóli fújás és huzat problémáját.

Új meleg küszöb
Innovatív hőtakarékos megoldás az ajtóegységhez. A polimer és gumi komponensek jelenléte a küszöbben jelentősen csökkenti a hővezető képességét. Az esztrich területére szerelt bővítőre küszöb felszerelésének lehetősége megbízható védelmet nyújt a fagy ellen. Alkalmas megfelelő rúd beépítésére a vasalat alá, amely további rögzítési pontokat képez – nagy ajtólapokhoz szükséges. Így ennek érdekében:
– Fagyvédelemmel ellátott. Egy műanyag „hőhíd” védi a küszöböt a fagyástól. Az expanderrel való kapcsolat megakadályozza a „hideghíd” kialakulását a küszöb területén.
– Magas tömítettséggel rendelkezik. A küszöbtömítés szoros illeszkedése a küszöbben lévő gumibetéthez megbízhatóan véd az utcáról a helyiségbe jutó nedvesség ellen.
– Tartósság és megbízhatóság. Speciális kialakításának köszönhetően a küszöb nagy üzemi terhelésének is ellenáll. Nem deformálódik még nagy súly hatásásra sem.

Megerősített szerkezet
A WDS prémium műanyag bejárati ajtók PVC-profilja és a belső erősítő kifejezetten fokozott terhelés melletti használatra készült. Biztosítják az ajtószerkezetet stabil működését a teljes élettartam alatt.
Nyitási lehetőségek:
– belső nyitás
– külső nyitás
– ferde csúszó szerkezetek

40 laminált színben elérhető

A WDS prémium műanyag bejárati ajtók
A WDS prémium műanyag bejárati ajtók ára meglehetősen megfizethető és a profilok sokfélesége lehetővé teszi a megbízható különféle módosítások elvégzését – az erkélytől a belső, irodai és bejárati ajtókig. A műanyag bejárati ajtók különböző irányokba nyílhatnak, felszerelhetőek dupla üvegezésű ablakokkal vagy szendvicspanellel (díszpanellel) – ugyanakkor a ház kiváló építési minősége, szilárdsága és huzatvédelme változatlan marad.

A WDS prémium műanyag bejárati ajtók típusai
A műanyag bejárati ajtók olyan termékek, amelyek megjelenésében és működési jellemzőiben eltérőek lehetnek. Telepíthetők házban, lakásban vagy irodában, de fontos a megfelelő konstrukció kiválasztása:
– Az erkélyajtók a legegyszerűbb típusok. A prémium műanyag bejárati ajtókkal ellentétben az erkélyajtók ablakprofil alapján készülnek, vagyis lényegében nagyított ablakszárnyak, normál- vagy energiatakarékos üvegezéssel. Küszöbként keretprofilt használnak, amely a leghatékonyabb préselést biztosítja a kerület mentén. Ezenkívül az ilyen ajtók ára meglehetősen megfizethető.
– A beltéri műanyag ajtók a lehető legkönnyebb kialakításúak. Tekintettel arra, hogy a beltéri ajtóknál a hőszigetelési paraméterek nem annyira fontosságúak, gyártásukhoz 60 mm beépítési mélységű 3 vagy 4 légkamrás profilt használnak. Dupla üvegezésű üveg helyett szimpla (esetenként színezett vagy dombornyomott) üveg is használható a szárny kitöltésére. A beltéri ajtók melletti választás akkor történik, ha fontos a helyiség jó hangszigetelése és a könnyű nyitás. Ugyanakkor a költségek továbbra is mérsékeltek.
– A műanyag bejárati ajtók kiválasztásánál a tartósság, a tömörség és a megbízható záródás a kritérium. A bejárati ajtó minőségi műanyag profilból készül, alacsony hővezető képességgel. A szimpla üveg helyett dupla üvegezésű ablakok (néha dupla üvegezésű ablakok, háromrétegű vagy edzett üveggel) vagy erős szendvicspanelt használnak.

A nyitást és zárást egy megbízható zár működése biztosítja. Az energiahatékony dupla üvegezésű ablakokkal ellátott bejárati ajtók szigetelt küszöbbel és egyéb elemekkel is felszerelhetők, amelyek növelik az előszoba hermetikusságát.

A WDS prémium bejárati ajtók előnyei:
– Számos nyitási és zárási lehetőség. A profil kialakítása lehetőséget biztosít külső és belső nyitású ajtók gyártására is. Azokban a helyiségekben, ahol fontos a megjelenés és a helytakarékosság, tolóajtók szerelhetők (speciális vasalatokkal vannak ellátva, zárásuk hosszsíkban történik).
– A profilrendszer optimális konfigurációja. A műanyag bejárati ajtók gyártásához használt WDS profil lehetővé teszi különböző formájú és méretű ajtótokok és szárnyak gyártását. A szárnyban dupla üvegezésű ablakok és egyrétegű ablakok is beépíthetők.
– Komplett készlet kiegészítő elemekkel. A házakba vagy kereskedelmi objektumokba beépített bejárati csoportba szerkezetébe műanyag alapból és alumínium bélésből álló melegküszöb is beépíthető. Egy speciális Windstop betétet használnak a befújás elleni védelemre és egy speciális tömítés biztosítja a szárny hermetikus csatlakozását a küszöbhöz.
– A WDS PVC-ből készült bejárati ajtók vagy erkélyajtóinak megjelenése is eltérő lehet. A laminált profil használata lehetővé teszi a szerkezet szerves illeszkedését a szoba belsejébe vagy harmonikus kombinációt biztosít a ház homlokzatának díszítésével. A helyiségekbe beépített ajtók a térbeosztás funkcióját is ellátják – a színezett vagy dombornyomott üvegek használata az ajtók a belső tér stílusos elemévé varázsolja.

Az ár, mint fentebb említettük továbbra is megfizethető. De azt, hogy milyen paraméterek befolyásolják az értékképzést, érdemes részletesen megérteni.

A WDS prémium műanyag ablakok vásárlása esetében vegye figyelembe, hogy az árat számos tényező befolyásolja:
– Méret.
– Az ajtókeretek és szárnyak gyártásához használt PVC profil típusa.
– Kitöltés – üveg, vagy dupla üvegezésű ablak vagy szendvicspanel (díszpanel – a panelstílusokért érdeklődjön értékesítő kollégáinktól).
– A szárny nyitásának és zárásának típusa.
– Komplett készlet – kiegészítő elemek (küszöbmentesítések, Windstop, tolópajzs, stb.), amelyek bővítik az ajtó funkcionalitását és növelik a szélbefújás elleni védelmet.
– Megjelenés – a szabványos fehér modellek költsége alacsonyabb, mint a lamináltaké, de a laminált modellek jobban illeszkednek a szoba belső dizájnos kialakításához.

Ezeket a tényezőket figyelembe kell venni a műanyag bejárati ajtó kiválasztásakor. De a gyártás minősége, a WDS prémium műanyag ablakok-, erkélyajtók megbízhatósága és tartóssága a méretektől és konfigurációtól függetlenül magas.

VISZONTELADÁSI PROGRAM
Várjuk jelentkezését mindazoknak:
– akik nyílászáró forgalmazásával és/vagy beépítésével foglalkozik
– bővíteni akarják termékpalettájukat
– egy innovatív és lendületes csapat részese akar lenni
Akkor nincs más dolga, mint JELENTKEZZEN az info@tudorhouse.hu email címünkön vagy látogasson el bemutatótermünkbe.