You are here:

WDS 5S prémium ablak, erkélyajtó, toló profilrendszere

Product code: TPWDS5SAET

-TÓL

A termék ára változhat a megrendelő végső igényeinek megfelelően !

A WDS 5S prémium műanyag ablakok-, erkélyajtók és tólóajtók Egy jó bevált örök klasszikus. A WDS 5S prémium műanyag ablakok (erkélyajtók-, tolóajtók) ötkamrás 60 mm-s beépítési mélységgel rendelkeznek, melyek már 32 mm üvegezéssel is kérhetőek. Ezért a profilok: – Sokféle megoldás lehetséges. – Egyszerűség és kényelem jellemzi. – Megbízhatóan megtartja a hőt. – Modern és egyben stílusos dizájn.

Leírás

Sokféle megoldások tárháza A WDS 5S műanyag ablakai számos üvegezési megoldásban segítenek és stílusos hangsúlyokat kölcsönöznek a belső térnek.

Ezért ideális:

– Központi fűtéses lakásokhoz.

– Erkélyekhez és logiákhoz.

– Különféle színmegoldások Egyszerűség és kényelem A WDS 5S műanyag ablakok beszerelése melegebbé és kényelmesebbé teszi otthonát.

A profil legfőbb jellemzői:

– 5 kamrás profilok 60 mm-s beépítési szélességben magas hőszigetelési teljesítményt biztosítja otthona kényelmét.

– A kétkamrás energiatakarékos dupla üvegezésű ablakok beszerelése hőt takarít meg és javítja a zajszigetelést.

– A klasszikus formájú és tömör kialakítású ablakok kiegészítik a belső teret, ezáltal harmóniát teremtve velük. Minőség és tartósság A WDS 5S műanyag ablakok hosszú ideig tartanak és nem igényelnek további karbantartást. Így tehát:

– A kiváló minőségű műanyag profil ellenáll a külső környezet hatásainak és sok éven át megőrzi eredeti fehérségét és simaságát.

– A minőségi modern tartozékok biztosítják a lágy és zökkenőmentes működést minden üzemmódban különösebb karbantartás nélkül.

– A tömítések addig tartanak, amíg az ablakok és nem veszítik el rugalmasságukat, megbízható védelmet nyújtva bármilyen hőmérsékleten. 8 szabvány laminálási lehetőség

– Arany tölgy – Dió – Sheffieldi tölgy – Montana tölgy – Natúr tölgy – Sötét cseresznye – Antracit – Ezüst metál.

Ajánlott műanyag ablakkonfiguráció PROFIL – WDS 5S. DUPLA ÜVEGEZÉS

– Kétkamrás dupla üvegezésű ablak, 32 mm széles, argonnal töltve. Külső és belső üvegek energiatakarékos szórással. 4i-14Ar-4-14Ar-4i KIEGÉSZÍTŐ

– Betörés elleni védelem. SZÍN – A WDS színpalettában bármely szín használta.

A WDS 5S profil jellemzői A WDS 5S profil ötkamrás, beépítési szélessége 60 mm.

A gyártáshoz használt minőségű PVC nagy szilárdsággal és merevséggel rendelkezik.

A profil jellemzői:

– A hőátadási ellenállás mutatója legalább 0,80-0,87 m2 *S/W energiatakarékos 2 kamrás üvegezés használata esetén.

– A maximális kitöltési anyag (üveg és szendvicspanel) 32 mm vastagságú is lehet.

A profilrendszer alkalmas többlakásos házak lakásainak ablakozására, erkélyajtók és irodai válaszfalak készítésére. A WDS 5S sorozatra épülő ablakok beépítése hatékony energiamegtakarítást eredményeznek.

A WDS 5S profilon alapuló ablakok előnyei A WDS 5S műanyag ablakok elemzésekor az előnyök listája a következőket mutatja:

– MEGFIZETHETŐ KÖLTSÉG!

– Lehetőség van energiahatékony 2 kamrás üvegek alkalmazása 32 mm-ig.

– Nagy merevség, amely megvédi a szárnyat vagy az ajtót a deformációtól és garantálja a vasalatok stabil működését.

– Az az erő, amely lehetővé teszi kiváló minőségű nagy méretű szerkezetek

– három szárnyas ablakok vagy homlokzati üvegezési rendszerek

– gyártását. – A műanyag profil sima felületének egyszerű karbantartása.

A WDS 5S profilrendszeren alapuló ablakok megjelenése A WDS 5S műanyag profilból készült ablakok másik előnyei a vonzó megjelenés. A keret, szárnyak és redőnyök átgondolt geometriájának köszönhetően még az alapváltozatban (fehér színű) is ügyesnek és stílusosnak tűnik a dizájn.

A WDS 5S műanyag profil tervezési lehetőségei laminálással bővíthetők. Kiváló minőségű felületi laminálással még egyedibbé tudja tenni ablakát, amelyeknek színei és textúrájuk a természetes fát utánozza – 8 standard árnyalat és egyedi kérése még sok más szín is elérhető.

A WDS 5S prémium műanyag ablakok vásárlása esetében vegye figyelembe, hogy az árat számos tényező befolyásolja:

– Méret.

– A konstrukció (a szárnyak száma és konfigurációja).

– Az ablakok felszereltsége – elsősorban az üvegek és tartozékok befolyásolják.

– Megjelenés – a szabványos fehér modellek költsége alacsonyabb, mint a lamináltaké, de a laminált modellek jobban illeszkednek a belső tér kialakításához.

VISZONTELADÁSI PROGRAM Várjuk jelentkezését mindazokat: – akik nyílászáró forgalmazásával és/vagy beépítésével foglalkozik – bővíteni akarják termékpalettájukat – egy innovatív és lendületes csapat részese akar lenni Akkor nincs más dolga, mint JELENTKEZZEN az info@tudorhouse.hu email címünkön vagy látogasson el bemutatótermünkbe.