You are here:

Shato Rusztik Avignon beltéri ajtó szatén üveggel

122 560 Ft

Product code: TPSRASZU

A Shato beltéri ajtó típus kiváló minőségű fa alapszerkezettel rendelkezik, mely masszívvá és ezálltal hozzan tartó élettartamot biztosí ajtóknak. A modern formák és vonalak formájában hihetetlenül jól kombinálódnak egy divatos lakás belső terében, mely meghatározó eleme otthonunknak. A kollekció ajtóinak PVC bevonattal készülnek, mely kivállóan ellenáll az enyhébb karcoknak, párásodának és a UV sugárzás okozta deformációnak. A kollekció 8 különböző színben elérhető: Krém Tölgy, Szürke Tölgy, Tikfa, Csokoládé Dió, Astona Rozewood, Rusztik Avignon, Fehér, Svéd Cseresznye.

Leírás

A Shato beltéri beltéri ajtó típus kombinált fa + MDF, melyek síkban záródó szerkezettel rendelkeznek. A tokszerkezet átfogó teleszkópos, mely közül elérhetőek: 65-90 mm-ig és 95-120 mm-ig falvastagságig szélesíthető. A beltéri ajtók 4 méretben érhetőek el választékunkban: 660/760/860/960 mm széles és 2040 mm magasságban. Az ajtószárny ebből adódóan: 600/700/800/900 mm széles és 2000 mm magas, melynek vastagsága 38 mm. Az áthaladási szélesség 580/680/780/880 mm és 2000 mm magas. Minden szerkezet rendelkezik 1 körös tömítéssel. A beltéri ajtók közül elérhetőek üveges és üveg nélküli kivitelben, melyekben az üveg vastagsága 4 mm szatén vagy fekete verziókban elérhetőek.
A minőségi beltéri ajtó felszereltségéből adódóan VORTEX/APECS zárszerkezettel van ellátva, melyek szóló kilincs alá vannak bemarva. Minden szerkezet 3 db pántot tartalmaz, amelyek nagy teherbírással rendelkeznek.
A beltéri ajtókhoz plusz extraként rendelhetőek:
– toktoldó
– cilinderbetét
– wc rozetta
– kulcsos rozetta
Megjegyzés: a készlet a kilincseket és rozettákat nem tartalmazzák.