You are here:

Nepal Trüffel beltéri ajtó fekete üveggel

152 780 Ft

Product code: SDNTFU

152 780 Ft

-TÓL

A termék ára változhat a megrendelő végső igényeinek megfelelően !

„Válassza építkezéséhez stílusos StilDoors beltéri ajtócsaládunkat, amely strapabírósága gyanánt hosszan tartó élettartamot biztosít. Kombinált alapszerkezete lehetővé teszi az ajtók strapabírósását és hanggátlását.
Az ajtóburkolat PVC DeLuxe, mely a piacon az egyik legjobb felület rendelkezik emellett antisztatikus tulajdonságának és foltképződés elleni, ellenálló képességének köszönhetően könnyen és gyorsan taszítja az ajtótól a port. A felület továbbá a PVC bevonatnak köszönhetően ellenáll az enyhe karcoknak és a párásodás okozta vízlecsapódás ellen egyaránt. A beltéri ajtók továbbá 12 különböző színben elérhetőek, melyek a legjobban passzolnak az Ízlésének megfelelően.

Leírás

„A StilDoors beltéri ajtócsalád típusai kombinált fa + MDF, melyek síkban záródó szerkezettel rendelkeznek. A tokszerkezet átfogó teleszkópos, mely 80-120 mm-ig falvastagságig szélesíthető. A beltéri ajtók 4 méretben érhetőek el választékunkban: 650/750/850/950 mm széles és 2040 mm magasságban. Az ajtószárny ebből adódóan: 600/700/800/900 mm széles és 2000 mm magas, melynek vastagsága 40 mm. Az áthaladási szélesség 580/680/780/880 mm és 2000 mm magas. Minden szerkezet rendelkezik 1 körös tömítéssel. A beltéri ajtók közül elérhetőek üveges és üveg nélküli kivitelben, melyekben az üveg vastagsága 4 mm szatén vagy fekete verziókban elérhetőek.
A minőségi beltéri ajtó felszereltségéből adódóan VORTEX zárszerkezettel van ellátva, melyek szóló kilincs alá vannak bemarva. Minden szerkezet 2 db pántot tartalmaz, amelyek nagy teherbírással rendelkeznek.
A beltéri ajtókhoz plusz extraként rendelhetőek:
– toktoldó
– plusz pánt
– cilinderbetét
– wc rozetta
– kulcsos rozetta
Megjegyzés: a készlet a kilincseket és rozettákat nem tartalmazzák.