You are here:

Kültéri fém bejárati ajtó 22-21 (kifelé nyíló)

434 050 Ft

Product code: TKFBA2221

A Termo ajtócsalád kiváló példa arra, aki igazán minőségi kültéri fém bejárati ajtót szeretne vásárolni újonnan épülő vagy felújítás céljából otthonához. A fém bejárati ajtó hungarocellel vagy habosított polisztirollal szigeteltek, amely kiváló zaj- és hőszigetelést biztosít számunkra. A bejárati ajtók külső oldala laminált fém lemez alkotja, amelynek a belső oldala 12 mm-s MDF borítás. Kivitelben 22 különböző mintában választható és emellett 15 különböző PVC felülettel készíthetőek el. Ezáltal teljesen egyedire szabhatóak és kiváló dizájn eleme lehet otthonának.

Leírás

A kültéri fém bejárati ajtók alapszerkezete STANDART szerkezettel rendelkeznek. A keret 1,5 mm-s hajlított 110 mm-s lemezből áll össze, amelynek minden oldala kap egy vég lemezt így egy igazán stabil szerkezetet kapunk. Az ajtószárny Z-48 1,5 mm-s hajlított lemezből készül, melynek az ajtólap lemez vastagsága 1,0 mm. Az ajtólap külső oldala 1,0 mm-s laminált lemez borítja, mely rétegrendben a következőképpen épül fel: 1,0 mm-s laminált lemez + hungarocell + 1,0 mm-s lemez + hungarocell + 12 mm-s laminált MDF belső borítással zárul. A kültéri bejárati ajtókat 22 választható mintázatból kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az ajtólap teljes vastagsága ebből adódóan 78 mm.
A bejárati ajtó felszereltségéből adódóan két zárszerkezettel van ellátva egy felső tollas KALE 257L és egy alsó cilinderes KALE 252R plusz egy 90 mm-s (45*45) cilinderbetét. Minden szerkezethez 5-5 db kulcs tartozik és kétoldali kilincsel működtetjük, melynek külső része különálló elegáns kilincs plusz rozettákra osztódik. Az ajtólap könnyed és halk nyitásáért és záródásáért 3 db csapágyas pánt járul hozzá. A bejárati ajtók 2 db kiemelést gátló tüskével van felszerelve. Az üveggel rendelkező ajtók 3 rétegű 44mm-s üveggel vannak felszerelve. A tok- és az ajtólap szerkezete között kiváló szigetelést 2 körös EURO tömítés biztosítja. *A Termo kültéri fém bejárati ajtó szerkezetek csak kifelé nyíló kivitelben rendelhetőek.
Az lakás fém bejárati ajtókhoz plusz extraként rendelhetőek:
– ásványgyapottal szigetelt tok
– rozsdamentes küszöb
– matt fekete négyzet alakú kitekintő
– matt fekete négyzet alakú kilincs
– a megjelölt termékek esetén mind a két oldalon azonosan megjelenő laminált felület vagy fekete lacobel üvegbetét