You are here:

Beltéri fém bejárati ajtó 22-49

228 460 Ft

Product code: TLFBA2249

A Termo ajtócsalád kiváló példa arra, aki igazán minőségi lakás fém bejárati ajtót szeretne vásárolni újonnan épülő vagy felújítás céljából otthonához. A habosított polisztirollal szigeteltek, amely kiváló zaj- és hőszigetelést biztosít számunkra. A bejárati ajtók egyediségét a külső- és belső oldalon található 10 mm-s, 44 különböző mintában választható MDF borítás adja és emellett 31 különböző PVC felülettel készíthetőek el. Ezáltal teljesen egyedire szabhatóak és kiváló dizájn eleme lehet otthonának.

Leírás

A lakás fém bejárati ajtók EURO STANDART szerkezettel rendelkeznek. A keret 1,2 mm-s hajlított lemezből készül, melynek beépítése mélysége 88 mm továbbá minden oldala kap egy véglemezt így egy igazán stabil konstrukciót kapunk. Az ajtószárny Z-47 1,2 mm-s hajlított lemezből készül, melynek az ajtólap lemez vastagsága 0,5 mm. Az ajtólap külső és belső oldala 10 mm-s laminált MDF borítással van ellátva, mely kiváló strapabíróságot eredményez és a 44 választható mintázatból kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az ajtólap teljes vastagsága ebből adódóan 69 mm, amely belső szigeteléssel van ellátva.
A bejárati ajtó felszereltségéből adódóan két zárszerkezettel van ellátva egy felső tollas SR500 és egy alsó cilinderes KALE 252R plusz egy 80 mm-s (40*35) cilinderbetét. Minden szerkezethez 5-5 db kulcs tartozik és kétoldali kilinccsel működtetjük, melynek külső része különálló elegáns kilincs plusz rozettákra osztódik. Az ajtólap könnyed és halk nyitásáért és záródásáért 2 db csapágyas pánt járul hozzá. A bejárati ajtók 2 db kiemelést gátló tüskével van felszerelve. Minden ajtó alap tartozéka közé tartozik egy Ø25 átmérőjű, 180°-s látószögű kitekintő. A tok- és az ajtólap szerkezete között kiváló szigetelést 2 körös EURO tömítés biztosítja.
Az lakás fém bejárati ajtókhoz plusz extraként rendelhetőek:
– ásványgyapottal szigetelt tok
– rozsdamentes küszöb
– matt fekete négyzet alakú kitekintő
– matt fekete négyzet alakú kilincs
– a megjelölt termékek esetén mind a két oldalon azonosan megjelenő laminált felület vagy fekete lacobel üvegbetét