Prémium műanyag nyílászárók

műanyag nyílászárók

A prémium műanyag ablakok a legnépszerűbb kültéri nyílászárók csoportja, amely prémium profilszerkezetük mellett többféle méretben (akár egyedi), kivitelben, színben és üvegezéssel (savmart, csincsilla, stb) rendelkeznek. A műanyag ablakok kiváló minősége és energiahatékonysága együttesen kedvező ár érték aránya megfelelőnek bizonyult, mint, lakossági, mint viszonteladóink számára. A prémium műanyag ablakok profilszerkezetei professzionális minősége megfelel minden követelménynek. Energiahatékonysági tulajdonságainak köszönhető AA++ (minimális energiaigény) besorolású új ingatlan építéséhez alkalmas legyen az akár lakás, családi ház, vagy akár több emeletes társasház építésénél/felújításánál.   

Új építésű ingatlanok számára ajánlatunk között szerepel a WDS 8S prémium műanyag nyílászárók, mely kiváló zaj- és hőszigetelő tulajdonságok mellett modern külsőt és több választható felületben és szerkezetben elérhető. Főbb szempontok, hogy miért válasszák a legtöbben építkezéseikhez.  

A WDS 8S prémium műanyag ablakok zászlóshajója az ablakok-, erkélyajtók és tólóajtók esetén

A WDS 8S prémium műanyag ablakok (erkélyajtók-, tolóajtók) hatkamrás 82 mm-s beépítési mélységgel rendelkeznek, melyek már 44 mm dupla üvegezésekkel készülnek. Ezáltal:

          Növeli a lakás energiahatékonyságát.

          Kiváló zajszigetlelés a legérzékenyebbek részére.

          Télen melegebb, nyáron hűvösebb érzetet kell a szerkezet által garantált értékek által.

          Magas szinti védelmet biztosít.

 

Növeli a lakás energiahatékonyságát

műanyag nyílászárók

A WDS 8S prémium műanyag ablak 2,5-szer több hőt tart meg a házban, mint egy normál, háromkamrás profilból készült, egykamrás üvegezésű ablak:

          A széles, energiahatékony dupla üvegezésű ablak több hőt tart a házban.

          Egy további középső tömítőkör véd a huzat és a hőveszteség ellen.

          6 légkamra nem engedi a hideget az utcáról.

 

 

40 laminált színben elérhető

 

Válassza ki a szárny formáját a homlokzati oldalról

műanyag ablakok

A WDS 8S prémium műanyag ablakok bármilyen stílusú ház homlokzatát díszítik. Lokanikus klasszikus vagy modern, lekerekített ablakformák – a választás az Öné.

2 fajta kialakítás

ablak kialakítás

 

Erős és megbízható konstrukció

erős műanyag ablak

Télen melegebb, nyáron hűvösebb 

ablak szigetelés

A többfunkciós üvegezésű ablakok nyáron kellemes hűvös, télen pedig melegen tartják a házat.

  A többfunkciós üveg felületét több védőréteg borítja, köztük ezüst elemekkel, amelyeknek köszönhetően jelentősen megtakaríthatja a helyiség hűtését vagy fűtését.

Zajszigetelés a legérzékenyebbeknek

ablak zajszigetelés

A WDS 8S prémium műanyag ablakokkal a külső zajok nem zavarják családját:

          A többkamrás profil a kétkamrás üvegezéssel kombinálva maximális zajszigetelést biztosít az otthonban.

          A legalább 6 mm-s külső üvegvastagságú dupla üvegezésű ablakok megbízhatóan akadályozzák a zajt.

          Az üvegek közötti széles távolság további hangszigetelést biztosít.

Magas szintű védelem

ajtó, ablak védelem

A magánház ablakainak beszerzésekor különös figyelmet kell fordítani betörésgátló tulajdonságaikra.

          A betörésbiztos vasalatok több reteszelési ponttal rendelkeznek, a reteszelő elemek pedig speciális gombaformájúak. Az ezzel felszerelt ablakokat sokkal nehezebb betörni.

          A Triplex* külső üveg használatával készült dupla üvegezés sokkal nehezebben törhető, így az ablakon keresztól sokkal nehezebb lesz bejutni a helységben.

          A speciális acéllemezzel ellátott speciális fogantyú kívülről nem fúrható.

 

Triplex – többrétegű üveg, amely két, polimer fóliával összekötött üvegből áll. Az üveg vastagsága nagyobb szilárdságot biztosít

Ajánlott ablakkonfiguráció

ablak konfiguráció

PROFIL

          WDS 8S.

 

DUPLA ÜVEGEZÉ

          Kétkamrás dupla üvegezésű ablak, 44 mm széles, argonnal töltve. Külső és belső üvegek energiatakarékos szórással. 4i-16Ar-4-16Ar-4i

 

KIEGÉSZÍTŐ

          Betörés elleni védelem.

 

SZÍN

          A WDS színpalettában bármely szín használata.

 

A WDS 8S profilrendszer jellemzői

A WDS 8S prémium műanyag ablakok hatkamrás profilrendszer (6-6 kamra a keretben és a szárnyban), beépítési szélessége 82 mm. A profilrendszer hőátadási ellenállása energiatakarékos dupla üvegezésű ablakok beépítésével növelhető. Ezért a WDS 8S műanyag ablakok sokkal több hőt tartanak meg: az profilrendszer anyagának tömörségével együtt ez fűtési megtakarítást jelent.

 

A műanyag nyílászárók előnyei a WDS 8S profilból:

A műszaki jellemzők és az áttekintés szerint a WDS 8S a legjobb megoldás a magánházakba és nyaralókba telepített ablakok gyártásához. A jó minőségű falak hőszigetelésével rendelkező nyaralókban mutatkozik meg ennek a profilrendszernek a lehetősége. Ennek a műanyag profilrendszernek az előnyei:

          Energiahatékonyság. Az energiatakarékos üveggel ellátott ablakszerkezetek minimális hőt vezetnek, megteremtve a villamos energia megtakarításának feltételeit. A napvédelem vagy a többfunkciós üvegezés szintén véd a túlmelegedés ellen a hőségben.

          Megbízhatóság. A keretek és szárnyak szilárdsága (a megerősített vasmerevítéssel együtt) megvédi őket minden a deformációtól, mind az illetéktelen behatolási kísérletektől. A biztonsági szint erős üveg (triplex) beépítésével, betörésgátló szerelvények beépítésével növelhető.

          Hangszigetelés. A profilrendszer vastagsága és konfigurációja, a minimális hangáteresztő képességű, dupla üvegezésű ablakok alkalmazása, valamint a szárny kerethez szorításának szorossága véd a külső zaj ellen, akusztikai komfortot teremtve.

 

A WDS 8S prémium műanyag ablakok megjelenése

WDS 8S sorozat műanyag profiljából származó ablakokat magánházakba és nyaralókba szerelik be, nemcsak jellemzőik miatt. A stílusos megjelenés egy másik oka a sorozat népszerűségének.

          A szerkezetek fő előnyei a keretek és szárnyak megjelenése. A lekerekített élek organikus néznek ki, és különféle építészeti stílusokkal kombinálhatók.

          Még az alap fehér színben is látványos a profilrendszer. A hőfehér felület nem sárgul, színét évtizedekig megtartja.

          A WDS 8S profilrendszerből számos laminálási lehetőség kínálkozik az ablakokhoz. A prémium ablakrendszert 37 különböző dekor egyikével megvásárolható.

 

A WDS 8S sorozatú profilból készült ablakok – fehér vagy laminált – kiegészíthetjük dekoratív dupla üvegezésű ablakkal. A dizájner ablakok gyártása során színezett vagy szerkezeti üvegeket használnak.

 

A WDS 8S prémium műanyag ablakok vásárlása esetében vegye figyelembe, hogy az árat számos tényező befolyásolja:

          Méret.

          A konstrukció (a szárnyak száma és konfigurációja),

          Az ablakok felszereltsége – elsősorban az üvegek és tartozékok befolyásolják

          Megjelenés – a szabványos fehér modellek költsége alacsonyabb, mint a lamináltaké, de a laminált modellek jobban illeszkednek a belső tér kialakításához.

A prémium műanyag nyílászáróinkat megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://www.tudorhouse.hu/product-category/muanyag-nyilaszarok-2/

 

A prémium műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók és tolórendszer profilszerkezet kínálatunknak köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz. A választékunk között megtalálható a legtöbb stílusú beltéri ajtó, mint a laminált beltéri ajtók, festett beltéri ajtók, furnéros beltéri ajtók, tapéta beltéri ajtók, tokba nyíló beltéri ajtók egyaránt. 

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest