„Neoclassico prémium és egyben exkluzív beltéri ajtók”

A „Neoclassico” beltéri ajtó kollekció – egy klasszikus történet modern kialakításban, amely kiemeli a ház klasszikus és modern stílusjegyeit. A kollekció modelljei szervesen ötvözik a nyugodt színpalettát és a diszkrét dizájnt így ennek köszönhetően a legtöbb belső tervezetbe beilleszthető. 

Mivel a belső terek sokszor meglévő vagy utólag kialakított nyílásokkal vannak ellátva, így előfordulhatnak egy vagy akár duplaszárnyas nyílások. A kollekció ajtói ennek megfelelően elérhetőek egy és duplaszárnyas változatokban, de természetesen tolóajtó kivitelben, mely helytakarékosság szempontjából előnyösek tudnak lenni a belső tér kialakításához legyen szó egy szélfogó vagy gardróbszoba esetében.

Neoclassico prémium és egyben exkluzív beltéri ajtó
beltéri ajtó

A beltéri ajtó kollekció kivitelezését tekintve síkban záród, amely lehetővé teszi ebben az esetben a rejtett pánt használatát így diszkrétebb és még esztétikusabb kivitelt tudunk elérni. Az alapszerkezete a leg kiválóbb már előre válogatott vörösfenyő vagy borovifenyő + MDF-ből készülnek a legapróbb odafigyeléssel. Az ajtók díszitőbevonataként a „RENOLIT” védjegyű monokromatikus polipropilén bevonattal készülnek. A felület teljesen biztonságos és környezetbarát („EO” formaldehid kibocsátási osztály, amely Európában a „Blue Angel” nevet kapta). 

A „RENOLIT” dekorfelületek használata lehetővé teszi a matt festés utánzását. A klasszikus geometria divatos színpalettával kombinálva számos lehetőséget nyit meg a belső megoldások számára. A megnövekedett vízállóságnak köszönhetően lehetővé teszi, ezen beltéri ajtók beépítését fürdőszobába, konyhába továbbá „UV” sugárzás hatására sem változtatják meg a színüket, könnyen tisztíthatók és minden szennyeződés egyszerűen eltávolítható róluk. A minőségi beltéri ajtó kollekció 16 modellből és 4 dekoratív felülettel készülnek: Fehér, Szürke, Magnólia, Antracit.

A tér és a könnyedség érzésének megteremtése érdekében számos modell üveges változatban is elérhető. A beltéri ajtó kollekció mindazok számára elérhető, aki igazán az egyediséget, a minőséget és az exkluzív megjelenést keresi már Debrecen- vagy akár Budapestről egyaránt.

 

A „Neoclassico” beltéri ajtó kollekciót megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://tudorhouse.hu/product-category/belteri-ajtok-2/laminalt-belteri-ajtok/

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest