Fa kültéri nyílászárók

Egyéni igényekhez is ajánljuk a fa kültéri nyílászárókat

A bejárati ajtó kiválasztásakor nagyon sok szempontot kell figyelembe vennünk. A legfontosabb mégis az alapanyag kiválasztása. A bejárati ajtó anyagtípusát tekintve lehet alumínium, műanyag, acél és fa. Természetesen mindegyiknek megvan a maga előnye, így a kínálat közül elsősorban az egyéni igények határozzák meg a választásunkat. A bejárati ajtónk az egyik legtöbbet használt nyílászáró az ingatlanunkban. Azon kívül, hogy személyes értékeink védelméért is felel, az ajtónkat tekinthetjük egy hosszútávú befektetésnek is. Érdemes tehát olyan modellt választani, amely nem csak biztonságos, időtálló, de esztétikus és kifizetődő is.

 

Miért ajánljuk a fát?

 

A fa építési célú felhasználása szinte egyidős emberiséggel, tartós alapanyag és könnyen megmunkálható. Rengeteg olyan tulajdonsága van, amely tökéletesen alkalmassá teszi nyílászáró szerkezetek felhasználásra. Összehasonlítva más alapanyagokkal jelentős nyomó-, húzó és hajlítószilárdsággal rendelkezik. Kiváló hő és hangszigetelő képessége ellenére minimális a hőtágulása.

 

Különleges fa kültéri nyílászárók

 

A fából készített bejárati ajtók legnagyobb előnye, hogy ebből az anyagból szinte nincs olyan elképzelés, forma, funkció amelyet nem lehetne megvalósítani. A fa egy élő, természetes anyag, így ezek az ajtók folyamatosan lélegeznek. Az esztétikus fa kültéri nyílászárók impozáns megjelenést kölcsönöz otthonának. A fa bejárati ajtók gyártása az elmúlt évtizedek során számos fejlesztésen esett át, de a fa alapanyag még mindig a legmeghatározóbb anyag a nyílászárók gyártásában. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a fa kültéri nyílászárók már tartósabbak és megbízhatóbbak lettek. A fa bejárati ajtó többféle kivitelben, formában és méretben készül, valamint szinte bármilyen épület esetében felhasználhatóak.

 

Hő és hangszigetelés

 

A fa bejárati ajtóink rendkívül jó hő és hangszigetelésűek. Ezáltal az otthonunk energiahatékonyságát is növelik. Hozzájárulnak otthonunk melegen tartásához és védenek a külső zajoktól is. Az ajtó hangszigetelésének a hatékonysága a gyártáshoz használt faanyag vastagságának a függvénye. A kültéri fa ajtóknál a hő- és hangszigetelés mellett a hő-hídmentes felületnek, és a por elleni védekezésnek is jelentőssége van. Az üvegezett fa bejárati ajtóink is minőségi, hőszigetelt üveg felhasználásával készülnek. A hőszigetelt üvegezés két üvegtáblából áll, ezeket távtartókkal rögzítik egymáshoz. Az üveglapok közötti rést védőgázzal töltik fel, majd párazáró szigetelést kap, amely benntartja az üvegek közé töltött védőgázokat, és megakadályozza a pára bejutását.

 

Klasszikustól a modernig

 

Bejárati ajtó választékunkban számos forma és színvilág megtalálható. Válasszon kínálatunkból és látogasson el bemutatótermünkbe! Szakértelem, elegancia és kényelem! A Tudor house szaktanácsadói segítenek kiválasztani az egyedi igényeknek megfelelő fa kültéri nyílászárót. Ajtót nyitunk az otthonokba! A felmérést és a gyártást követően szakértő kollégáink az ajtókat is beépítik otthonába, az ország egész területén.

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest