Exkluzív fa beltéri ajtók

fa beltéri ajtó

A természetes tömör fából elkészített fa beltéri ajtók, mint a legtöbb natúr a természet által biztosított természetes alapanyagból készült termék/termékek, teljesen egyedi textúrájúak. Ahhoz, hogy a tömör fából készült termék jelen esetben a fa beltéri ajtók vonzó megjelenést és kifogástalanul esztétikus legyen, sokéves tapasztalatra van szükség, mint gyártástechnológiainak, mint kézügyesség precizitás szempontjából. A vásárló természetesen, amikor egy fából készült terméket megérint szinte azonnal érzi a fa felsőbbrendűségét a szintetikus felületekkel szemben.

A természetes fa beltéri ajtók előnyei:

fa beltéri ajtó

A fa beltéri ajtók esetében számos működési jellemzőt tekintve a természetes fából készült beltéri ajtók jelentősen felülmúlják a szintetikus bevonatból készült társait. A természetes fa sokkalta erősebb, mint a szintetikus felületek többsége és könnyebben renoválhatóak is egyben. Ezen kívül a természetes tömör fából készült beltéri ajtók (de nem feledkezzünk el a fa bejárati ajtók és a fa ablakokról sem), mindig is elit áru marad.

fa beltéri ajtó

A kiváló minőségű precízen kidolgozott beltéri ajtók nagy értékűek és a piac elit szegmensébe tartoznak. Az ilyen termékek jelentős ára a természetes fa feldolgozásának összetettségéhez fűződik. A természetes fából készült fa beltéri ajtók gondozása igényesebb, mint a mesterséges társaik, de mindig meleget és komfortosabb érzetet biztosítanak az otthonunkban, ami természetesen annyira vonzó az igényes vásárlók számára.

A természetes fából készült beltéri ajtók és társaik mindig is népszerűek voltak az elitebb rétegben és az is marad mindig és mindenkor. A természetes textúrája és illata egyedülálló és nehezen reprodukálható a mesterséges anyagok gyártása során.

A természetes fából készült fa beltéri ajtók a szintetikusokéhoz képest sokkalta jobb hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bírnak, melyet nem szabad elfelejteni. A tömör fából készült beltéri ajtók továbbá mindig szép és masszív megjelenésűek.

A Tudor House Kft csak és kifejezetten megbízható és jól bevált gyártókkal működik együtt, akik garanciát vállalnak termékeikre.

A fa beltéri ajtók előállítása

A fa beltéri ajtók ajtólapjai meglehetősen drága természetesen fafajtákból készülnek el, melyek a kőris, dió, tölgy (a beltéri fa ajtók és fa nyílászárók Rolls-Roycea), vörösfenyő, borovifenyő. A természetes fából készült beltéri ajtók olyannyira különböznek egymástól, mint a fa fizikai tulajdonságai.  

fa beltéri ajtó

A különböző fafajták fizikai különbsége a gyártástechnológiában

  • A diófa megnövelte a dinamikus szilárdságot és gyakorlatilag nem terjed szét a feldolgozás során. A dió meglehetősen az értékesebb fafajták közé sorolható így ennek köszönhetően kiváló minőségűek drága- és exkluzív belső terek díszítésére szolgálnak.
  • A kőrisfa átlagos sűrűségű és a kemény fajok kategóriájába tartozik. A kőrisfa magasfokú kopásállóságú természetes anyag viszont rendkívül rugalmas így könnyen megmunkálható. Mivel megnövelt viszkozitású ennek köszönhetően átitatható fapáccal.
  • A fenyőfélék megfelelő előkészítése révén kiváló megjelenésűek és nagyon hosszú élettartamot eredményezhetnek.
fa bejárati ajtó
fa bejárati ajtó

A fa beltéri ajtók gyártása bármely fafajtából két lépésben történik:

  • Az első szakaszban a fát hosszú ideig szárítják.
  • A második szakaszban a kiváló szárítás után a fa megkezdi a szükséges formák előállítását. Méretüket ennek tudatában előre meg kell határozni.
  • A formák elkészítése során megkezdődik a végső feldolgozás. A fa beltéri ajtók foltokkal impregnálják, majd gondosan alapozzák és lakkozzák.

A gyártott fa beltéri ajtók esetében csak és kifejezetten minőségi fafajtákból, Németországból és Ausztriából szállított felületi lakokkal, tömítőanyagokat és mechanikákkal készülnek el akár teljesen egyedi elképzelések alapján.

A prémium fa beltéri ajtókat megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://www.tudorhouse.hu/product-category/fa-nyilaszarok-2/fa-belteri-ajtok/

A prémium fa beltéri ajtó, fa bejárati ajtó és fa ablak kínálatunknak köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz.

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest