Exkluzív fa ablakok- és erkélyajtók

fa blakok

A fa az egyik legrégebben az ember által használ építkezési anyagok közé tartozik. A könnyen alakítható és megmunkálható akár bonyolultabb formákat kialakítására tökéletes alapanyag. Az ablakok esetében az igazán minőségi exkluzív és egyben tökéletesen megmunkált fa ablakok-, erkélyajtók azok számára tervezték, akik értékelik a fa adottságait – itt beleértve az egyedi szerkezeti felépítést és struktúrát. Az exkluzív és egyben minőségi fa profilok esetében nem mindenki engedheti meg magának, mivel egy felsőkategóriás termékről beszélünk, viszont a kiváló szerkezeti felépítése és felületkezelése hosszan tartó élettartamot biztosít ingatlana számára. A fa ablakok-, erkélyajtók továbbá kiváló zaj- és hangszigeteléssel rendelkeznek, amely egy exkluzív apartman vagy esetleg egy magán luxus ingatlan esetében alap követelmény egy drága terméktől.

Az exkluzív fa ablakok- és erkélyajtók előnyei:

fa blakok
  • A természetes fa sokkalta erősebb, mint a szintetikus felületek többsége és könnyebben renoválhatóak egyben bonyolultabb terveket, de nem utolsó sorban teljesen személyre szabott formatervvel lehet elkészíteni. A fából készült ablakok- és erkélyajtók, mindig is az elitebb réteget érinti pont amiatt, hogy akár egyedi kivitelben is elkészülhetnek.
  • A fából készült ablakokat- és erkélyajtókat az elitebb rétegben a legnépszerűbb, mivel egy már kialakított életszínvonalban, ahol elértünk egy exisztenciát abból sosem adunk lejjebb így teljes mértékbe prémium termékről beszélünk.
  • Befektetés szempontjából mindig a legjobb döntés egy ingatlan, apartman vagy szálloda esetében, mivel megfelelően karbantartva értékmegőrzőbb és egyben örök stílus marad.

Továbbá szerkezeti adottsága révén – amelyet lentebb olvashatunk – kiváló zaj- és hőszigetelési tulajdonsággal szolgálnak.

A fa ablakok- és erkélyajtók gyártása

Ahogy a fa beltéri ajtók esetében úgy a fa ablakok- és erkélyajtóknál is meglehetősen drága természetesen fafajtákból készülnek el, melyek lehetnek kőris, dió, tölgy, vörösfenyő, borovifenyő.

A fa ablakok- és erkélyajtók profil jellemzői

fa blakok

A prémium fa ablakok- és erkélyajtók gyártásához 2 profilszerkezetet használnak:

  • Az első – a Therm Komfort 68×82 mm-es, 3 rétegű hossztoldott profilszerkezet, amelynek 24 mm-es kétrétegű 4-14-Ar-4E üvegezéssel párosítva Ug꓿2,7 W/m2K vagy 32 mm-es három rétegű 4-10Ar-4-10Ar-4E üvegezéssel párosítva Ug꓿1,1 W/m2K hőátbocsátási értéket kapunk.
  • A második – a fokozott teljesítmény eléréséhez a Therm Strong 90×82 mm-es, 4 rétegű hossztoldott profilszerkezetet, amelynek 50 mm-es három rétegű 4-20Ar-4-18Ar-4E üvegezéssel párosítva Ug꓿0,9 W/m2K hőátbocsátási értéket kapunk, így minőségi homlokzati szigetelés esetén még kedvezőbbre fordíthatjuk az energiafogyasztást, így pénzt és energiát takaríthatunk meg hosszútávon. A 90 mm-es profilszerkezet továbbá sokkal jobban alkalmasabb nagyobb-, nehezebb és bonyolultabb szerkezetek gyártásához továbbá zajszigetelés szempontjából egyaránt.

 

Előállításuk a nyers alapanyagtól a kész termékig

A fa ablakok- és erkélyajtók gyártása bármely fafajtából két lépésben történik:

  • Az első szakaszban a fát hosszú ideig szárítják.
  • A második szakaszban a kiváló szárítás után a faszerkezetből megkezdik a szakemberek a szükséges formára/formákra való kialakítást. Méretüket ennek tudatában előre meg kell határozni.
  • A formák elkészítése során megkezdődik a végső feldolgozás. A fa ablakokat- és erkélyajtókat impregnálják, majd gondos odafigyeléssel alapozzák és a végső fázisban lakkozzák, amely a SIKKENS cég termékeivel történik és természetesen vízbázisúak.
  • Megkapják előre a már megrendelő által meghatározott üvegtípust és a szerkezeti vasalatokat (vasalatok osztrák MACO)

Következtetés képen kiváló választás, amennyiben nem átlagos nyílászárót szeretne vásárolni felújítandó vagy épp épülő ingatlana részére. Így biztosra garantáljuk, hogy egy igazán minőségi és exkluzív termékkel lesz gazdagabb Ön és ingatlana. A Tudor House Kft csak és kifejezetten megbízható és jól bevált gyártókkal működik együtt, akik garanciát vállalnak termékeikre.

A prémium ablakok- és erkélyajtók szerkezeti leírását megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://tudorhouse.hu/product-category/fa-nyilaszarok-2/fa-ablakok/

A prémium fa ablakok- és erkélyajtó kínálatunknak köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz.

 

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest