Tokba nyíló beltéri ajtó

tokba nyíló ajtók
A tokba nyíló ajtók nagy népszerűségre örvend a belső építészek-, lakberendezők és az igazán kifinomult vásárlóink körében, akik az exkluzív-, egyedi megjelenést részesítik előnybe. Hiszen ebben az esetben vizuálisan az ajtólapok a „fő” terem például a nappali falának síkjába építik be, de kialakítása révén az ajtólap nem a nappaliba nyílik, hanem abba a helyiségbe ahová épp átmenni szeretnénk, mint a hálókörlet vagy egyéb mellékhelyiségekbe.
 
Hol és mikor alkalmazzák?
A leggyakrabban lakásokban és/vagy a házakban az ajtók nagyon közel helyezkednek el egymáshoz. Ennek eredményeként, ha több ajtó van a házban, egy ajtó egyidejű kinyitásakor elzárhat másokat a menetirány elől. Ez nem csak a lakosok számára kényelmetlen, de a modern építkezés terén is elfogadhatatlan. Ezért sokan döntenek úgy, hogy belső nyitású ajtókat szerelnek be, azaz tokba nyíló ajtókat. 
tokba nyíló ajtók
A tokba nyíló ajtók előnyei
A tokba nyíló ajtók fő előnye közé sorolható, hogy:
-          a szabványos nyílás helyett az ajtót abba a helyiségbe nyithatjuk, ahová épp át szeretnénk menni, ezáltal megőrizzük a vizuális egységet a lakás vagy ház más belső ajtóival egy helyiségben;
-          a tokba nyíló ajtókat szinte bármely beltéri ajtó választékunk esetében választható;
-          rejtett pántok megléte révén még letisztultabbá teszi ajtónkat;
-          egyedi méretek alapján való legyártása;
-          letisztult modern megjelenés;

A tokba nyíló ajtó fontosabb tudnivalóit megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://tudorhouse.hu/product-category/belteri-ajtok-2/tokba-nyilo-ajtok/ A katalógusunkban a legtöbb modell elkészíthető Inside rendszerrel!

 

A tokba nyíló beltéri ajtó kínálatunknak köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz. A választékunk között megtalálható a legtöbb stílusú beltéri ajtó, mint a laminált beltéri ajtók, festett beltéri ajtók, furnéros beltéri ajtók, tapéta beltéri ajtók, tokba nyíló ajtók egyaránt. 

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest