Egyedi és egyben káprázatos kivitelezésű fa nyílászárók és díszelemek

A kivitelezésben egy fürdő kapott színpadot. Kül-, illetve beltere egyedileg tervezett nyílászárókkal, pulttal, dísz elemekkel lett kivitelezve, mely a legapróbb részletekig kézimunka. Teljes mértékbe a nyílászárók és a berendezés azonos stílusúak, így megfelelnek a komoly elvárásoknak. 

 

A kültéri főbejárati ajtó egyedileg tervezett kézimunkával kialakított, borovi fenyőből lett legyártva, mely díszes szegőket kapott. Külalakját tekintve kétszárnyas kivitelezésű euro gerendás, mely 3 rétegű energiatakarékos üvegezést kapott. A külső fedőrétek természetesen ízlés szerint választható, mely ebben az esetben a gesztenye barna színt kapta azaz RAL 8017. Tekintélyét a boltíves felső bevilágító adja meg, mely tervezését tekintve minden egyes mintázat aprólékos kétkezi munka. Mint minden főbejáratnál elengedhetetlen az előtető kialakítása, mely megvédi az ajtót a közvetlen természeti behatásoktól. Szintén a konstrukcióhoz lett gyártva, melyen a „Termál fürdő” felirat is helyet kapott.

 

 

Belső tér kialakítása

Kültéri főbejárati ajtó

A belső tér egészen bámulatos kialakításának köszönhető, hogy maga az előtér az odalátogatók számára szinte rabul ejti a tekinteteket. A recepciós pult a legapróbb részletét is érdemes figyelemre venni. Maga a kivitelezés teljes mértékben éger fából készült, mely igz az egész belső térre. Az azonos méretű oszlopai elegáns mintázattal vannak ellátva. Díszelemeit tekintve megtalálható mint a vésett-, mint a dombrminták egyaránt.

Kültéri főbejárati ajtó

A pult ékét az egyedi keretbe foglalt óra díszíti, így teszi teljes egésszé és egyedivé a kivitelezést.

Kültéri főbejárati ajtó

A beltér nyílászárói azonos stílusban készültek le, melyek egyedi felső és oldalsó szegőlécet és díszelemeket kapott.

Kültéri főbejárati ajtó