Egyedi és egyben káprázatos kivitelezésű fa nyílászárók és díszelemek

A kivitelezésben egy fürdő kapott színpadot. Kül-, illetve beltere egyedileg tervezett nyílászárókkal, pulttal, dísz elemekkel lett kivitelezve, mely a legapróbb részletekig kézimunka. Teljes mértékbe a nyílászárók és a berendezés azonos stílusúak, így megfelelnek a komoly elvárásoknak. 

A kültéri főbejárati ajtó egyedileg tervezett kézimunkával kialakított, borovi fenyőből lett legyártva, mely díszes szegőket kapott. Külalakját tekintve kétszárnyas kivitelezésű euro gerendás, mely 3 rétegű energiatakarékos üvegezést kapott. A külső fedőrétek természetesen ízlés szerint választható, mely ebben az esetben a gesztenye barna színt kapta azaz RAL 8017. Tekintélyét a boltíves felső bevilágító adja meg, mely tervezését tekintve minden egyes mintázat aprólékos kétkezi munka. Mint minden főbejáratnál elengedhetetlen az előtető kialakítása, mely megvédi az ajtót a közvetlen természeti behatásoktól. Szintén a konstrukcióhoz lett gyártva, melyen a „Termál fürdő” felirat is helyet kapott.

Belső tér kialakítása

A belső tér egészen bámulatos kialakításának köszönhető, hogy maga az előtér az odalátogatók számára szinte rabul ejti a tekinteteket. A recepciós pult a legapróbb részletét is érdemes figyelemre venni. Maga a kivitelezés teljes mértékben éger fából készült, mely igz az egész belső térre. Az azonos méretű oszlopai elegáns mintázattal vannak ellátva. Díszelemeit tekintve megtalálható mint a vésett-, mint a dombrminták egyaránt.

A pult ékét az egyedi keretbe foglalt óra díszíti, így teszi teljes egésszé és egyedivé a kivitelezést.

A beltér nyílászárói azonos stílusban készültek le, melyek egyedi felső és oldalsó szegőlécet és díszelemeket kapott.

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest