Beltéri ajtók

separator

Szakértelem, elegancia, kényelem

„A minőség mindig kifizetődik.” Az emberek ízlése, érdeklődése és stílusa folyamatosan változik, meg-megújul, de a minőséget mindig felismerjük. Sokan sokféleképpen gondolkodunk, azonban vannak irányt mutató gondolatok, amelyek segítenek egy-egy helyzetben, vagy döntésben. Hatalmas felelősség egy családnak az otthonteremtés. Ezt jól tudjuk mi is, ezért is szeretnénk az elmúlt évek tapasztalatait átadni Önnek, Önöknek. A minőségi bejárati, beltéri ajtók nyíregyházi képviseleteként van rálátásunk a megfelelő beltéri ajtók kiválasztásában. Úgy gondoljuk, hogy a minőség mellé érdemes az időtálló jelzőt is felvenni a szótárunkba, a Tudor House ugyanis ezt kínálja!

Okosan és takarékosan

A beltéri ajtóknál határozottan nem célravezető az olcsóbb terméket választani. Ha valódi minőséget szeretne látni az otthonában, és tudatosan időtálló beltéri ajtóban gondolkodik, akkor érdemes a több, mint 100 kiváló minőségű beltéri ajtó modellünk közül választani.

A legjobb választás – beltéri ajtók Nyíregyháza

Bemutatótermünkben és a weboldalunkon is megnézheti és megrendelheti a legjelentősebb gyártók beltéri ajtóit. Segítünk a tervezésben és a kiválasztásban. Egyedi igényeket is kiszolgálunk. A gyártást követően a beltéri ajtókat nagy szakértelemmel építjük be az ország egész területén.

A lakásból otthont, a beltéri ajtókkal varázsolunk

Otthonunk építése vagy felújítása során természetes, hogy a jó minőségű és időtálló anyagok felhasználásra törekszünk, azonban a minőség nem mehet a betervezett költségvetés rovására. A beltéri ajtók kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a helyiségeket meghatározó, uralkodó hangulatot, a színvilágot. Az otthonunk stílusa lehet, modern minimál, letisztult skandináv stílusú, vagy vintage, a Tudor House kínálatában minden enteriorhöz megtalálja a megfelelő beltéri ajtót. Hisszük, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, olyan áron, ami a betervezett költségkeretbe is belefér!

Hogyan lesz bejárati ajtónk?

A folyamat a megfelelő bejárati ajtó kiválasztásával kezdődik. Kínálatunkat megtalálhatják a honlapunkon, illetve a bejárati ajtókat a nyíregyházi bemutatótermünkben is megtekinthetik. A pontosítás alkalmával a méretek és a színek egyeztetését követően elkészítjük az árajánlatot, majd az elfogadást követően elindul a gyártás. A bejárati ajtókat rövidhatáridővel vállaljuk, mivel a gyártó cégekkel folyamatos kapcsolattartásban vagyunk. A gyártást követően értesítjük az ügyfeleinket a kiszállítás időpontjáról. A bejárati ajtók beszerelését a saját csapatunk végzi. Csupán ennyi az egész és Ön már használhatja is otthonában a beltéri ajtókat! Vegye fel velük a kapcsolatot, és mi elkészítjük Önnek személyre szabott egyedi ajánlatunkat!

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót?

A beltéri ajtók kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni! Bár a beltéri ajtók leginkább a térelválasztás funkcióját töltik be, mégis több mindennek kell megfelelniük. A zaj és hőszigetelés tényezői mellett, a megjelenésükkel jelentősen befolyásolják az ingatlan belső terének megítélését. A hosszú távon jól működő és esztétikus beltéri ajtókat többféle anyagból és eltérő gyártástechnológiával készítik. A beltéri ajtó készülhet farostlemezből, dekor laminált felülettel, az ajtótok általában MDF-ből, vagy tömör fenyőből készül. A különböző gyártással készülő beltéri ajtók közül a falcos és nem falcos ajtók egyaránt divatosak és strapabírók. A CPL beltéri ajtókon, 4 mm felülethordozón található dekorfólia esztétikussá és kopásállóvá teszi beltéri ajtókat.

Sötétből világos

A beltéri ajtó vásárlása előtt azt is érdemes figyelembe venni, hogy a sötét fénytelen helyiségekbe honnan és hogyan juthat be a fény. Ilyenkor egy világos, fehér színű, laminált beltéri ajtó növelheti a fény hatását. A természetes fénytől teljesen elzárt helyiségekbe üveges, vagy teli üvegajtót ajánlunk, melyek edzett üvegből készülnek, így a nagy üvegfelület ellenére is biztonságosak.

A beltéri ajtók az otthonunk leggyakrabban használt eszközei, ezért fontos, hogy jól tisztíthatók legyenek. Az beltéri ajtókat a kiválasztást követően egyedi kiegészítőkkel szerelhetjük fel. A kilincs színe és formája, a szellőző rács, a zsanér színe kiválasztható a megrendelés során. Olyan ajtóra essen a választásunk, amelyen szívesen megpihen a tekintetünk, szívesen érintjük meg naponta többször is!