Status beltéri ajtó

CompareAdded
Kategória:

Leírás

A Status beltéri ajtó három különböző méretű téglalap alakú panelból áll. A szimmetria hiánya a pasztellszínű matt felületekkel kombinálva eredetiséget és meleget kölcsönöz a szokványos ajtóvászonnak, ami enyhíti a klasszikus stílus szigorát. Ez az ajtó diszkrét belső térhez, egzotikus design elemekkel, illik.

Az Status beltéri ajtók elérhetők PP Prémium változatba a következő színekbe: antracit, magnólia, matt fehér. Továbbá választható zárt vagy szatén üveges panelekkel, díszléccel vagy anélkül.

 

A PP Premium (polipropilén) – legjobb választás a beltéri ajtók bevonatai között. Környezetbarát és biztonságos az emberek számára a gyártás és a használat minden szakaszában. A PP Prémium bevonatú ajtók felülete kellemes tapintású, teljesen olyan, mint a polírozott fa. Ugyanakkor az alsó rugalmas réteg megakadályozza a repedések kialakulását. Fő tulajdonságai:

 

  • közvetlen napfény hatására nem repedezik be és nem veszíti el a színét
  • ellenáll a magas páratartalomnak
  • hosszú távú használata után sem veszíti el esztétikai megjelenését
  • egy további lakkréteg védi a felületet a karcolásoktól, horzsolásoktól, a hajlításoknál és sarkoknál fellépő kifényesedésektől, kopásoktól
  • azonos modellű és színű ajtóknál nincs árnyalat különbség

 

Elérhető színek:

Fehér matt, Antracit, Magnolia, Pasztell szürke