Piana PVC Premium beltéri ajtó

CompareAdded
Kategóriák: ,

Leírás

Piana beltéri ajtók – tökéletes választás a kreativitást híveinek a belső térben. Az üvegezett részek nem szokványos váltakozása lágyítja az ajtók klasszikus szigorúságát, frissességet és vidámságot nyújtva a mindennapoknak. Ez a kialakítás otthonossá és kellemesé teszi a helyiség légterét. Ugyanakkor maximálisan beleillik az üzleti stílusú helyiségekbe az alkotó részletek szigorú párhuzamos kialakítása miatt. Az üveg panelek váltakozása a fa panelekkel, harmóniát teremt a különböző anyagok között. A Piana beltéri ajtó zárt (üvegnélküli) változatban is rendelhető.

 

A PP Premium (polipropilén) – legjobb választás a beltéri ajtók bevonatai között. Környezetbarát és biztonságos az emberek számára a gyártás és a használat minden szakaszában. A PP Prémium bevonatú ajtók felülete kellemes tapintású, teljesen olyan, mint a polírozott fa. Ugyanakkor az alsó rugalmas réteg megakadályozza a repedések kialakulását. Fő tulajdonságai:

 

  • közvetlen napfény hatására nem repedezik be és nem veszíti el a színét
  • ellenáll a magas páratartalomnak
  • hosszú távú használata után sem veszíti el esztétikai megjelenését
  • egy további lakkréteg védi a felületet a karcolásoktól, horzsolásoktól, a hajlításoknál és sarkoknál fellépő kifényesedésektől, kopásoktól
  • azonos modellű és színű ajtóknál nincs árnyalat különbség