Mira premium beltéri ajtó

CompareAdded
Kategóriák: ,

Leírás

A Mira beltéri ajtóról bátran mondható, hogy egyszerre megbízható és esztétikus. A tömör panelek között lévő vékony üveghézagok eredetiséget nyújtanak az ajtólapnak, e mellet nem fosztják meg a helyiséget a biztonság és az elszigeteltség érzetétől. Az ajtó alkalmas hálószobába történő beépítésre, mivel tökéletesen elválasztja a teret, ezzel biztosítva a zaj- és fénymentes pihenést. A sokoldalú kialakítása szinte bármilyen típusú belső térbe illik, ahogy a középületekben, úgy a lakóövezetekben is.

 

A PP Premium (polipropilén) – legjobb választás a beltéri ajtók bevonatai között. Környezetbarát és biztonságos az emberek számára a gyártás és a használat minden szakaszában. A PP Prémium bevonatú ajtók felülete kellemes tapintású, teljesen olyan, mint a polírozott fa. Ugyanakkor az alsó rugalmas réteg megakadályozza a repedések kialakulását.Fő tulajdonságai:

 

–          közvetlen napfény hatására nem repedezik be és nem veszíti el a színét

–          ellenáll a magas páratartalomnak

–          hosszú távú használata után sem veszíti el esztétikai megjelenését

–          egy további lakkréteg védi a felületet a karcolásoktól, horzsolásoktól, a hajlításoknál és sarkoknál fellépő kifényesedésektől, kopásoktól

–          azonos modellű és színű ajtóknál nincs árnyalat különbség

 

Elérhető színek:

Fehér matt, Antracit, Magnolia, Pasztell szürke

 

Választhatóak szatén vagy fekete üvegbetéttel.