Leona beltéri ajtó

CompareAdded
Kategóriák: ,

Leírás

A Leona beltéri ajtó modern, univerzális kialakítása miatt maximálisan illik bármilyen techno, high-tech vagy loft stílusú belső térbe. A Leona ajtók tökéletes választás, mint lakóterekbe úgy irodákba is. A vékony üvegcsíkok sok fényt eresztenek át, és eredeti megjelenést kölcsönöznek az ajtónak. A matt vagy fekete üveg kombinációja az ajtó tömör felületével látványos kontrasztot teremt a különböző felületek között. Ezt a technikát gyakran használják high-tech stílusban – a természetes szerkezet kombinációja üveggel vagy fémmel.

 

A PVC Ultra egy új színpalettával rendelkező polimer bevonat, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, a napfénynek, nem károsul az ütésektől és karcolásoktól. Az új árnyalatsor vizuálisan és tapintásra is pontosan követi a fa textúráját. Az színek természethűek, és lehető legközelebb állnak a természetes fa színeihez. Az PVC Ultra ajtókat nehéz megkülönböztetni a tömör fából vagy furnérból készült ajtóktól. Az ajtó felületének következő előnyei vannak:

 

  • hosszú élettartam;
  • ellenállás a külső tényezőkkel szemben;
  • könnyű ápolás – a tisztítás során nedves szivaccsal enyhe szappanos vagy alkoholos oldattal törölhető;
  • friss, természetes árnyalatok;
  • az azonos színű ajtók árnyalatai nem különböznek egymástól.

 

A PVC Ultra gazdaságos alternatívája a drága természetes bevonatoknak, azonos ergonómiai, biztonsági és esztétikai tulajdonságokkal.

 

A MODA kollekció ajtói PVC Ultra kivitelben rendelhetőek a következő színekben:

 

– Tejes tölgy

– Füstös tölgy

– Mézes tölgy

– Muskotályos tölgy

– Szürke tölgy.

 

Választható szatén vagy fekete üvegbetét.