Leila beltéri ajtó

CompareAdded
Kategóriák: ,

Leírás

A Leila beltéri ajtó tömör ajtóvászna hangsúlyozza a minimalizmus határozottságát és visszafogottságát a modern tervezési irányzatokban. A Leila előre gyártott beltéri ajtók több részből állnak. A nagy felületű, széles paneleken az Eco-furnér bevonat különösen előnyösen mutat, teljesen átadva a természetes fa szerkezetét. Ez a technika a tömör fa benyomását kelti. A Leila beltéri ajtó az öko, minimalizmus, vidéki és klasszikus stílusok teljes jogú kiegészítője lehet. Beépíthető egyaránt hálószobába vagy fürdőszobába, és szabadon kombinálható a MODA PVC Ultra kollekcióba tartozó többi modellel.

 

A PVC Ultra egy új színpalettával rendelkező polimer bevonat, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, a napfénynek, nem károsul az ütésektől és karcolásoktól. Az új árnyalatsor vizuálisan és tapintásra is pontosan követi a fa textúráját. Az színek természethűek, és lehető legközelebb állnak a természetes fa színeihez. Az PVC Ultra ajtókat nehéz megkülönböztetni a tömör fából vagy furnérból készült ajtóktól. Az ajtó felületének következő előnyei vannak:

 

  • hosszú élettartam;
  • ellenállás a külső tényezőkkel szemben;
  • könnyű ápolás – a tisztítás során nedves szivaccsal enyhe szappanos vagy alkoholos oldattal törölhető;
  • friss, természetes árnyalatok;
  • az azonos színű ajtók árnyalatai nem különböznek egymástól.

 

A PVC Ultra gazdaságos alternatívája a drága természetes bevonatoknak, azonos ergonómiai, biztonsági és esztétikai tulajdonságokkal.

 

A MODA kollekció ajtói PVC Ultra kivitelben rendelhetőek a következő színekben:

 

– Tejes tölgy

– Füstös tölgy

– Mézes tölgy

– Muskotályos tölgy

– Szürke tölgy.