Norvég

separator

Az új megjelenés még egyedibbé teheti bejárati ajtóját. A Norvég ajtócsaládunk festett üvegezésű és horgonyzott laminált lemez teszi még egyedülállóvá, egyedibbé egyaránt.

 

Az építőipar fejlődésével növekszik a kereslet a különféle anyagok és szerkezetek iránt, például a telepítéshez nem egyszerű szabványos, hanem stílusos ajtókra van szükség. A gyártók új irányokat keresnek, és modern kialakítású ajtókat próbálnak létrehozni, új technológiák és speciális felületek felhasználásával. A késztermékek gyakran eltérnek a mindennapi stílustól, szokatlan formával vagy színkombinációval képesek kiegészíteni a belső teret vagy a bejárati csoportot.

A szokatlan megoldások lehetővé teszik, hogy megtalálja ugyanazt a terméket akár csak egy ékszer esetében, amelyek ugyan olyan tartósak maradnak javítás és csere nélkül.

A Norvég ajtócsaládunk ez alól sem kivétel. Az egyedi megjelenés mellett anyaghasználatát tekintve az ajtót egy horgonyzott laminált lemez teszi egyedibbé. Az ajtót emellett egyedi üvegezése kiemeli versenytársai körében.