Fa beltéri nyílászárók

separator

A fa beltéri nyílászárók tökéletes elemei otthonunknak

Amikor otthonunk megtervezésével foglalatoskodunk, legyen szó renoválásról, vagy új ingatlan tervezéséről, nem is gondoljuk át, hogy mekkora fába, feladatba is vágunk bele. Ahhoz, hogy álmaink otthonában élhessünk a legapróbb részletekre is érdemes odafigyelnünk. Ugyanolyan fontos a minőségi alapanyag és a megbízható kivitelező. Az egyik legfontosabb feladatunk a tökéletes beltéri ajtó kiválasztása. A fa beltéri nyílászárók világában a Tudorhouse sok éves tapasztalattal rendelkezik, amelyet örömmel osztunk meg ügyfeleinkkel. A nyílászárók alapanyagainál manapság már a fa beltéri ajtók járnak az élen. A fa természetes alapanyag révén időt álló, könnyen formázható a gyártás során jól kombinálható, arról nem is beszélve, hogy a fa nyílászárók lélegeznek, így támogatják az otthonunk komfortérzetét!

Modern kivitelezés

A fa beltéri ajtók legnagyobb előnye, hogy tökéletesen egyénre szabhatók, méretben és formában is. Rövid határidővel, kiváló minőségben, egyedi megrendeléseket tudunk teljesíteni. A kiválasztás és a felmérést követően, a gyártást a legmodernebb gépsorok végzik. A fa beltéri ajtókat az egész ország területén szakszerűen építjük be. Az egyedi ajtókat fenyő, éger és tölgy alapanyagból is rendelhetik ügyfeleink. Színben a RAL színskála teljes palettájából válogathatnak, így csakis a fantáziánk szabhat határt a beltéri ajtóink különlegességének.

RAL színskála – színkártyák

Minden fa alapfelület esetén megfelelő megoldás kül-, és beltérben egyaránt, és akár lakk-, lazúr termékeknél is választhatjuk. A 12 fajta lazúr anyaghűen jelenik meg a színjelölő kártyákban, valamint természetesen színre kevert lakkok is kivitelezhetők. A kártya a RAL 192 klasszikus színét, valamint 14 fajta DB színt is tartalmaz, így sajátos, egyedi rendelést is leadhat, választhat.

Ólomüvegbetétes ajtók – Magyarországon egyedülálló

Fa beltéri ajtókat igény szerint különböző hőszigetelő képességű üveggel tudjuk legyártatni, lehetőség van többek között hangszigetelt, biztonsági üvegezésre, vagy egyedi készítésű, művészi ólomüvegre is. A díszüveges ajtók különleges technikával készülnek. Ezta speciális igényeket kiszolgáló, látványos technikát többrétegű, hőszigetelt üveggel is kérhetik.

A fa bejárati nyílászárók előnyei, változatos megjelenés

Nagyon fontos, hogy a fa beltéri nyílászárók jól kiegészítsék az otthonunk, vagy irodánk stílust. A harmónia megteremtésében segítségünkre van a Tudorhouse kínálatában megtalálható számtalan variációs lehetőség. A fának, mint alapanyagnak az előnyeit, nem csak a nyílászárót gyártó cégek élvezhetik, hanem mi is, akár nap, mint nap az otthonunkban. A fa széleskörűen formálható a klasszikus vonalvezetéstől az egyszerűbb minimál stílusig, vagy akár a díszes, romantikus változatig. Ráadásul megválaszthatjuk az anyagminőséget is, hiszen rengeteg fajta faanyagból választhatunk, melyek mind megfelnek az Európai minőségi előírásoknak. A Tudorhouse kínálatában, fenyőből, tölgyből vagy akár égerből is rendelhetnek fa beltéri nyílászárókat.

Fenntartható, lélegző alapanyag

Környezetvédelmi szempontból is előnyös a fa felhasználása, ugyanis a fának sokkal kisebb az ökológiai lábnyoma, mint a többi anyagból készült beltériajtóknak. Ezért is ideális választás, egy környezetbarát otthonban. A fa nyílászárók gyártása során jóval kevesebb energiát használnak fel a gyártók. Érdekessége még, hogy a fa beltéri ajtóinkat – ritkán előforduló, sérülések esetén is – könnyedén felújíthatjuk, ami egy műanyag nyílászárónál szinte lehetetlen.

Kiváló hang- és hőszigetelés

A kiváló gyártástechnológiának köszönhetően a fa beltéri nyílászárók rendkívül jó hang- és hőszigetelők. A jól megszerkesztett és felületkezelt profilok kivételes védelmet nyújtanak és még a fűtés-hűtés költségeket is csökkentik.

Egyszerű karbantartás

A mai korszerű gyártási folyamatok során a több réteggel kezelt felületek könnyen takaríthatók, és könnyen karbantarthatók.

Szépség és stílus

A kifinomult otthonra vágyóknak, és a lakberendezőknek is egyre többször a fára esik a választása. Összességében a fa beltéri nyílászárók ideális választásnak tűnnek mind stílus, mind fenntarthatóság, valamint környezetvédelem szempontjából és még hosszú távú befektetésként is kiválóan teljesít.

Keressen minket bizalommal bemutatótermünkben, vagy kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül.