Bejárati ajtók

separator

A tökéletes bejárati ajtó

Otthonunk névjegye a bejárati ajtónk. Bejárati ajtóval minden otthon rendelkezik ezért nem mindegy, hogy milyen ajtót választunk. A tökéletes bejáratiajtó kiválasztásánál számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az esztétikai és a biztonsági kritériumok mellett fontos az, hogy milyen anyagból készült, és hogy milyen a hőszigetelése.

Szigetelés

A szakértők szerint érdemes jól szigetelt ajtót választani, ugyanis az energiatkarékosság jelentős lehet, akár fűtésről, akár hűtésről van szó. A kültéri bejárati ajtónak tökéletesen ellenállónak kell lennie az időjárásnak. A téli mínuszok és a benti fűtött helyiségek közötti jelentős hőmérséklet különbségeket is bírnia kell, ezen kívül a hangszigetelés és a tartósság is fontos szempont. A kínálatunkban összeválogattuk a minőségi fa, és a fém bejárati ajtók széles választékát.

A trendi bejárati ajtó nagyban meghatározza az otthonunk külső karakterét és a belső térrel is harmonizál. A kiválasztásánál tehát érdemes figyelembe venni a külső burkolatok és a fal színét valamint a felhasznált alapanyagokat is érdemes összehangolni.

Anyagválasztás

A bejárati ajtók alapanyagit tekintve a leginkább közkedvelt: a fa és az acél. Robosztusságot és biztonságot sugallnak. Könnyű kezelhetőség mellett a kialakításuk lehetővé teszi a hőhídmentességet.

Ajtó design

A látványos megjelenés és a minőségi kivitelezés szintén fontos szempont a biztonság mellett. Érdemes odafigyelnünk például az ajtókilincsre, mert egy-egy apró részlet is hasznunkra válik a mindennapos használat során. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy az előszobánkban kevesebb a fény, akkor válasszunk üvegezett bejárati ajtót.

Kiemelt kínálatunk

A Tudor House kínálatában az egyedi gyártású fa bejártai ajtók mellett, megtalálható az acél biztonsági ajtók széles választéka is. A gyönyörű fa bejárati ajtók éger, fenyő, vagy tölgy fából is készülhetnek, üvegezett vagy tömör kivitelezésben. Az acél biztonsági ajtók masszív szerkezetükkel megadják a kellő biztonságot családunknak. Rendkívül magas a fizikai, kémiai és mechanikus ráhatásokkal szembeni ellenálló képességük. Bejárati ajtóink hosszú évekig kiszolgálják a családokat. A modern, több ponton záródó fém bejárati ajtók a XXI. századi követelményeknek minden szempontból tökéletesen megfelelnek.

A fa nyílászárókat már az ókorban is használtak, napjainkban reneszánszát éli, hiszen a gyártásuk során kisebb az energiafelhasználás, vetemedésmentes, UV álló és az egyik legjobb hőszigetelő anyag. Egyben a legismertebb ajtó alapanyag, a fa bejárati ajtók ma is népszerűek, nem véletlenül. Cégünk kínálatában megtalálhatják az igényeiknek és elvárásainknak tökéletesen megfelelő bejárati ajtót.

Gazdaságos, jól szigetelő ajtó profilcső keretben. A belső töltőanyag (“Isover” ásványgyapot) és a kettős gumitömítés a széleken az ajtók tökéletes záródását segítik és jó hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Egy speciális hidro-gát megbízhatóan megakadályozza a pára és a nedvesség behatolását. Speciális hasításokkal megerősített ajtólap.

 

– Felsõ zár – chubb érzékelős zár
– Alsó reteszelés – monoblokk vékony mag
– Kémcső – a látószög 180 °
– Ajtóház – MDF 16mm, laminált PVC
– Kiváló hőszigetelés,
– 0,8 mm-es acéltábla belül,
– 6 acéltüskés záródás
– 3 db süllyesztett zsanér
– 9cm-es ajtólap vastagság
– 10cm a toknak a vastagsága
– Halszemoptikás kitekintő

 

A tokszelvény 1,2 mm vastag acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül merev szerkezetet biztosít a toknak, így megakadályozza annak eldeformálódását és pontos illeszkedést biztosít a zárszerkezetnek
Zárbetétek: 2 darab egymástól külön zárható biztonsági cilinderbetét.

Az ajtó 3 standard méretben kapható:
– 860×2050 mm
– 960×2050 mm
– 120*2050 mm


Kőzetgyapot szigetelő rétegnek köszönhetően kitűnő hő- és hangszigetelő képesség